sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Nilkka soirossa - katso kuvat!

Heti alkuun pahoittelut jos tekstissä on kirotusvihreitä, tabletilla autossa bloggaaminen on mulle uutta ja hankalaa. Nyt lienee kuitenkin korkea aika summata kisakauden kännistymistä. Edellisen tekstin jälkeen olen avannut kisakauden Tiomilassa, juossut yhdet kansalliset, sm-keskarin, huippuliigan ja ollut jukolaleirillä. Mitään isoa jutun aihetta ei ole ollut, mutta nyt kynnys ylittyy.

Tänään jätin esijukolan henk.koht kisan kesken. Nilkka ei ollut hyvä ja kun lähes joka askeleella keskittyminen oli enemmän jalan sopivassa asennossa kuin suunnistamisessa, niin eihän siitä mitään tule. Murtuneessa jalassa on ollut tuntemuksia, ja se on lähinnä tuntunut roikkuvan mukana. Teipeillä&nilkkatuella tukea on saanut riittävästi maastossa juoksua varten, mutta silti se on tuntunut heikolta. Sm-keskarin(22) ja huippuliigan(25) kohtuulliset tulokset ovat olleet lähinnä sopivan peesin ansiota - ei ole ollut tarve kuin keskittyä maastossa etenemiseen ja joku muu on hoitanut suunnistusouolen. Tänään ei tullut peesiapua. Lisäksi leirin rasituksesta ja viikon juoksukilsoista johtuen lihaksisto oli muutenkin kovilla. Joka tapauksessa kannatti tulla kesken pois. Ja varmaan kannattaisi ottaa tähän väliin pari viikkoalähes juoksutonta samalla keskittyen nilkan vahvistamiseen. Tyhmintä lienee totuttaa jalka juoksemaan väärässä asennossa ja väsyneenä. Ainakin suunto-gamekseen asti otan kevyemmin ja Jukolan jälkeen tavoitteenapitää olla nilkan kuntoutus.

Keskimatkan MM-katsastukset juostiin tänään ja huomenna olis pitkän vuoro. Se oli kauteen lähdettäessä yksi mun päätavoitteista. Ne päätin skippaa jo hyvissä ajoin. Nyt skippaan myös perjantaisen sprinttinäyttökissn Tampereella ja samalla seuraava merkityksellinen henk.koht kisa juostaan vasta syksyllä. Siihen on vielä aikaa kuntoutella jalkaa. Ja telakalta lähes suoraan kisoihin tullesssni kunto oli yllättävän hyvä, joten hyvillä korvaavillakin tiedän tarvittaessa pääseväni kuntoon. Soutulaitetaustoilla Martin Regbornkin nappasi tänään sprintin hopeeta lahden toisella puolen. Ja nyt pääsee korvailemaan enemmän ulkona!


Jutun otsikosta poiketen tässä jutussa ei ollut yhtään kuvaa ja se olikin tarkoitus. Ajattelin testata saanko iltapäivälehtityyppisellä myyvällä otsikolla yhtään enemmän klikkauksia kuin normaalisti. Pahoittelut epäasiallisesta otsikoinnista ja nuivasta jutusta.

4 kommenttia:

 1. Taisit kuitenkin kattella C-finaalin tuloksia.... Siinä Martin oli toinen.

  VastaaPoista
 2. Ei ku sori, ite kattelin karsintoja ....

  VastaaPoista
 3. Tuliko myyvällä otsikolla enempi klikkauksia?

  VastaaPoista
 4. Reilu sata klikkausta enemmän näyttäisi olevan tällä jutulla kuin parilla edellisellä ja tätä seuranneella jutulla. Eli otsikko oli ilmeisesti kiinnostusta herättänyt.

  VastaaPoista

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua