maanantai 13. elokuuta 2012

Summer wine

Edellisen jutun lopussa lupasin jotain vähän vähemmän kuivaa juttua ja tässä sitä nyt on. Tai ei tällä kertaa tekstiä kovinkaan paljoa vaan enemmän mehustelua maukkailla kuvilla. Heinäkuun jälkeen olen treenaillut vähän vähemmän, mikä luonnollisesti tarkoittaa vähempää energian tarvetta. Ruoan määrän olenkin korvannut viimeisen parin viikon aikana laadulla. Eli ihan kaikkea kotona vietettyä aikaa en ole kuluttanut olympialaisia katsellen. Päiväruoat töissä ja joinain iltoina olen hyödyntänyt erinäisten ravitsemusliikkeiden palveluita. Ruoan seurana on ollut Chenetin J.P ja yrtit omalta parvekkeelta. Alla otos parin viikon aterioista.

 Pollo con salsa e formaggio, polenta e insalata mista

 Uunilammasta bearnaisekastikkeessa ja ohraa

 Sushimakit, misokeitot ja snacksit

 Pasta camberetto

 Kesäkurpitsaveneet soija-aurinkokuivattutomaatti-feta täytteellä

 Etanat yrttivalkosipulivoissa ja kesäkurpitsa-tomaatti-grillijuustopihvit

 Välimeren salaatti, friteraatut mustekalarenkaat ja aioli

 Tällaista herkkua oli luvassa viime lauantaina erään herran 30-vuotisbileissä.
Itselläni ei ollut mitään tekemistä tämän valmistumisen kanssa, mutta syömispuolella yritin parhaani.
Luulen, että se riitti aika pitkälle, eikä kaikki sulaneet vielä tanssilattialle.
t. nimim. "ei possua vähään aikaan"


Parit kisat on tullut tässä juostua. Ensin lauantaina 4.8. Hämeenlinnan Tarmon kansalliset Hattulassa, 10,7km paikalliseksi nopeassa maastossa (huomatkaa linkin välilehden otsikko...). Palkinnoksi tuli Victorinoxin keraaminen keittiöveitsi ja veitsen teroitin. Sitähän oli pakko kokeilla samana iltana sushien tekemisessä ja villi veikkaus on että en ikinä tule tarvitsemaan teroitinta tuohon veitseen. Lauantaina 11.8. oli Uudenmaan AM-pitkä Pohjois-Nuuksiossa Rinnekodilta. Matka oli taas perus "pitkä" 10,9km. Alkuun tuli koukittua jonkun verran eikä juoksukaan tuntunut mukavalta. Onneksi sain tsempattua itseni terästäytymään ja loppupuolisko tuli jo ihan mallikkaasti.Kaiken kaikkiaan ajasta olisi voinut olla otettavissa pois lähes 5 minuuttia.

Tänään tuli postissa vähän uusia kenkiä. Nyt ei voi ainakaan syyttää huonoa kenkätilannetta jos lenkki ei maistu. Sitä ei mun kohdalla ehkä muutenkaan tarvi pelätä. Pikemminkin pitäis herkistellä tulevan viikonlopun maailmancup-katsastusta ja seuraavan viikon SM-pitkää varten. Saa nähdä mihin meikäläisen eväät niissä kekkereissä riittää.

1 kommentti:

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua