sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Viikonlopun ruokalista

Normaaleihin blogiteksteihini vastapainona ajattelin panostaa tällä kertaa muutamaan kuvaan ja linkkiin. Pääsee itekin helpommalla. Ruoanlaitossa ei ole viikonloppuna tullut mentyä siitä mistä aita on matalin, vaan keittiössä on syntynyt kokeilu- ja harrastusmielessä muutamia herkkuja. Ja ne on kaikki itse asiassa terveellistä, lisäaineet nollissa sekä turhat rasvat ja valkoiset hiilaritkin karsittu. Tsekatkaa vaikka linkeistä jos ette muuten usko. Reseptit on tuon paremman puoliskon bongaamia ja hyvin on maistunut molemmille.



 Tulinen broilericurry kookoskastikkeessa. Banaanilassit ja papadamit



Viikonlopun ruokalistan annoksissa on edustettuina aika hyvin Outside Onlinen listaamat top10 palautusruoat. Seuraavana viikonloppuna voikin vaikka kokeilla jotain noista edellisen linkin resepteistä. Ihan Jauhojärven&Jylhän dieetille tai vaikka tähän en oo vielä ruokahifistelyssä lähtenyt. Eikä ehkä tarvikaan. Aika hyvin tuntuu porukat raxien ja burgereidenkin voimin liikkuvan. Enkä mäkään aina näin terveellisesti syö.
Lisäksi voin suositella itse tehtyjä proteiinipatukoita, joista lisää löytyy esimerkiksi Outi Ojasen blogista.

Uunissa tuoksuu nyt siltä, että pitää mennä ottamaan iltapalaleivät pois. Pitäähän nekin tehdä itse, kun se on alyttömän helppoa (esim. tällä reseptillä). Näkyy reeneis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua